præcisions poesi
ENGLISH
HVAD VI LAVER
Siden 1998 har Manuscripts hjulpet akademiske og skønlitterære forfattere med at skabe engelsk tekst af høje kvalitet.Oversættelse, redaktion, sproglig revision og korreturlæsning – tekster forberedes til udgivelse i aktivt samarbejde med forfatterne.

Vi har speciale i oversættelse af tekster, som stiler mod, at opnå maksimum effekt eller som kræver en sproglig opmærksomhed på højt niveau. Disse tekster er typisk akademiske eller litterære. Vi er stolte af, at kunne have begge som speciale.

Der bliver stillet store krav til peer-reviewed artikler eller akademiske bøger. Det er afgørende, at en oversætter har indgående forståelse for forfatterens mening og hensigt – tilstrækkeligt til, at de kan udfordres og præciseres i den nye version.

Det er ligeledes afgørende at oversætteren har de sproglige evner, der gør det muligt at finde den helt rigtige formulering, som kan udtrykke forfatterens originaltanker og strukturere teksten så den opnår den optimale virkning.

 

OVERSÆTTELSER
REDIGERING
KORREKTUR
HVEM VI ER
John Mason
Grundlægger
Født i London, og uddannet cand.mag i Modern & Medieval Languages fra Cambridge Universit. Han er digter og forfatter og er blevet udgivet i ’Oxford Poets’ antologi i 2004.
Ulla Lauridsen
Redaktør
Ulla Lauridsen er en meget erfaren oversætter og redaktør. Hun er også formand for Dansk Oversætterforbund.
Richard Mason
Oversætter
Som sin bror har Richard Mason livslang erfaring som redaktør og arbejder for førende forlag i UK og US.
PRISER

Vi laver en pris pr. ord for oversættelsen. Typisk vil taksten ligge mellem 1,2 og 2,00 kr.+ moms pr kildeord, men den er afhængig af tekstens længde og kompleksitet. Kontakt os venligst med en tekstprøve for at få en fast pris.

Vi bruger timetakst for korrekturlæsning og sproglig revision. Vi tager 650 kr. + moms i timen. Også her vil vi komme med en hurtig fast pris så snart vi har haft mulighed for at kigge på teksten.

Hastesager kan medføre et tillæg.

KONTAKT
MANUSCRIPTS
mail@manuscripts.dk
+45 40252102

 

Manuscripts